Profiteer nu van onze acties

Jouw nieuwe rolluik, plisségordijn of garagedeur met korting aanschaffen? Het gehele jaar hebben wij verschillende acties lopen. Profiteer nu!

Ervaren en deskundig
Eigen montage
Eigen showroom
Topkwaliteit

Jouw zonwering automatisch met de TaHoma® besturingsapp

Ga voor gemakt! Nu voor €199,- *Alleen in te zetten bij Somfy IO zonwering

25% korting op openslaande deuren

Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met thermisch onderbroken panelen én eventueel kozijn en profiteer direct. Vermijd koudebruggen en behoud altijd een comfortabele binnen omgeving met onze thermische onderbreking, die warmteverlies vermindert. Monteren doen we snel: het duurt niet langer dan één werkdag. De actie loopt t/m 30 april 2024.

Openslaande deuren

25% korting op een sectionaaldeur met aandrijving

Kies voor een optimaal geïsoleerde garagedeur met hermisch onderbroken panelen en profiteer direct. Vermijd koudebruggen en behoud altijd een comfortabele binnen omgeving met onze thermische onderbreking, die warmteverlies vermindert. Monteren doen we snel: het duurt niet langer dan één werkdag. De actie loopt t/m 30 april 2024.

Sectionaaldeuren ISO 20

Dubbel profiteren! Minimaal € 318,= besparen

Met het cassettescherm Smaila van Weinor bieden wij u een perfecte zonbescherming met veelzijdige vormgevingsmogelijkheden en een geavanceerde techniek – made in Germany. Zodat u er zich elke dag opnieuw op kunt verheugen buiten te zijn. De kubistische zonwering zorgt voor een huiselijk design op uw terras of balkon. Met 5 decoratieve afdekprofielen, 200 framekleuren naar keuze en de optionele ledverlichting maakt u van uw buitenverblijf uw favoriete plekje. Profiteer nu en bespaar minimaal € 318,= Deze actie loopt van 1-2 t/m 15-4-2024

Rolluiken en RitzScreens V550 op zonne-energie € 100,= korting

Bij aankoop van een rolluik of ritzscreen® V550 op zonne-energie ontvangt je €100,- korting op de iMove® solarmotor! Wees de drukte van het seizoen voor met de ultieme voorbereiding op het voorjaar en de zomer! Deze actie loopt t/m 25 februari 2024.