Profiteer nu van onze acties

Jouw nieuwe rolluik, plisségordijn of garagedeur met korting aanschaffen? Het gehele jaar hebben wij verschillende acties lopen. Profiteer nu!

Ervaren en deskundig
Eigen montage
Eigen showroom
Topkwaliteit

Jouw zonwering automatisch met de TaHoma® besturingsapp

Ga voor gemakt! Nu voor €199,- *Alleen in te zetten bij Somfy IO zonwering

Zonsensor van Somfy* van €119,- voor €99,95

Programmeer jouw zonsopgang wanneer jij wilt, met de zonsensor van Somfy* Nu van €119,- voor €99,95! Geldig tot 31 juli 2023. *Alleen in te zetten bij Somfy IO zonwering

Profiteer nu!

Gratis installatie

Comfort is de belangrijkste reden dat veel mensen de Novoferm DuoPort kiezen. Deze bestaat namelijk uit dubbele openslaande garagedeuren. Dankzij de brede loopdeur ga je makkelijk naar binnen en buiten en dat wordt als erg prettig ervaren. Iedereen kan ermee overweg. Bestel je nu een Novoferm openslaande garagedeur, dan is de complete installatie gratis. Dit betekend het demonteren en afvoeren van de oude garagedeur én de montage van de nieuwe garagedeur. Monteren doen we snel: het duurt niet langer dan één werkdag. De actie loopt t/m 31 december 2023.

Openslaande deuren

Gratis installatie

Kies je voor een 'elektrische' sectionaaldeur, dan kies je voor gemak. Met één druk op de knop van de handzender opent de deur als je komt aanrijden. Je hoeft dus niet de auto uit om binnen te komen. Met name handig bij slecht weer. Denk er maar eens over na: wat zijn de mogelijke voordelen voor jou? Bestel je nu een Novoferm sectionaalddeur, dan is de complete installatie gratis. Dit betekend het demonteren en afvoeren van de oude garagedeur én de montage van de nieuwe garagedeur. Monteren doen we snel: het duurt niet langer dan één werkdag. De actie loopt t/m 31 december 2023.

Sectionaaldeuren ISO 20